English

     Urmare aparitiei Legii nr. 51 / 1995 privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat , care a restructurat din temelii avocatura romana, au aparut si primele forme asociative profesionale.

     "Hasotti si Asociatii - Societate Civila de Avocati" a fost fondata in decembrie 1997 de Ionel Hasotti si Doina Hasotti, avocati in Baroul Constanta, cu o experienta de peste 17 ani la data constituirii.

     Scopul asocierii a fost acela de a reuni si dezvolta resursele profesionale in scopul desfasurarii unei activitati avocatiale de calitate.

     Ne-am straduit permanent sa oferim clientilor nostri consultanta, asistenta si reprezentare, plecand de la ideea primordiala ca suntem responsabili pentru atributele lor fundamentale: viata, onoarea, demnitatea si interesele legitime. Credem cu tarie ca avocatura este o profesie minunata, privilegiata dar in acelasi timp incarcata de responsabilitati.

     Suntem intotdeauna onesti cu clientii nostri, nu furnizam consultatii sau solutii de circumstanta sau de complezenta, ci numai pe baza convingerilor noastre profesionale.

Copyright 1997-2019 Hasotti si Asociatii. Toate drepturile rezervate.